We zijn live!

Nieuws 2 Gepubliceerd op: 15-04-2021

FarmaKoerier is sinds deze maand begonnen met het bezorgen van medicatie namens apotheken. Dat wil zeggen, onze bestaande bezorgers zijn geïntroduceerd aan de FarmaKoerier-app.

 

Ervaren medicijnbezorgers

FarmaKoerier is ontstaan vanuit een bezorgservice voor plaatselijke apotheken. Ervaren medicijnbezorgers en het rijden van vaste routes zorgen ervoor dat wij consistent kwaliteit kunnen leveren. Kwaliteit stopt namelijk niet bij de apotheek. De zorg waarmee u recepten verwerkt leveren wij bij het bezorgen van de medicijnen. Dit zijn wij deze maand blijven doen, maar dan met onze app.

 

De app

Het geheim van de optimale bezorging? Dat hebben wij niet. Met onze app kunt u uw zendingen namelijk volgen vanaf het moment dat deze gereed zijn tot aan het moment van bezorgen. U ziet welke FarmaKoerier uw zendingen heeft bezorgd. De tijd van bezorging en GPS-locatie staan standaard weergegeven. Ook zendingen die namens uw GDS- of CentralFilling apotheek zijn aangemeld kunnen op deze manier worden gevolgd. Vandaar onze slogan “inzicht in de kwaliteit van uw bezorging”.

 

De apotheek bepaalt

Ons bezorgproces is nooit “af”. Innovatieve oplossingen zoals de matching-scan of unieke 2D-codes zorgen voor het waarborgen van kwaliteit en het portaal geeft inzicht in de geschiedenis van alle zendingen. De ontwikkelagenda van FarmaKoerier is groot en de bezorging voor elke apotheek is maatwerk. Wij blijven bouwen op de feedback die wij krijgen van onze klantapotheken.

 

Wilt u dit als apotheek zelf ervaren en zo bijdragen aan het optimale bezorgproces?

Wij laten graag zien hoe het ook kan!

 

Neem gerust contact met ons op via (072) 541 12 15.

Of mail ons via info@farmakoerier.nl.