Medicijnbezorging door FarmaKoerier

1

Eenvoudig en snel zendingen aanmelden

Recepten voor bezorging kunnen eenvoudig en snel door u worden aangemeld bij FarmaKoerier. Dit kan zelfs automatisch indien u gebruikt maakt van een track and trace systeem, wij zijn gekoppeld met alle track and trace leveranciers op de markt.

Ook hebben wij koppelingen met verschillende GDS leveranciers waardoor de baxterrollen automatisch voor bezorging worden aangemeld, dit maakt werken met FarmaKoerier snel, efficiƫnt en veilig.

2

Pakketten worden opgehaald

Onze FarmaKoeriers halen de pakketten op bij uw (GDS-)apotheek. Zij scannen de pakketten in op locatie middels onze innovatieve app. Vanaf dit moment valt uw pakket onder de verantwoordelijkheid van FarmaKoerier, maar met ons uitgebreide track and trace systeem kunt uw te allen tijde zien waar het pakket zich bevindt.

3

Naar sorteercentrum of bij u in de apotheek

De FarmaKoerier gaat de pakketten op route sorteren en deze worden direct uitgereden. Bij ons geen landelijke distributiecentra of onbereikbare klantenservice. Is er iets niet goed gegaan of moet er een mutatie plaatsvinden? Dan rijden wij net zo snel weer terug naar uw apotheek.

4

Afleveren medicatie

Afleveren van medicatie is een vak apart. Voor u geen twijfels over de bezorging want elke zending is standaard voorzien van een afleverbewijs.

Kan de bezorging niet door de brievenbus? Dan levert de FarmaKoerier deze persoonlijk aan de deur af. Wij wachten rustig af tot de klant de deur opent en gaan na een kort praatje weer op weg. Niemand thuis? Dan nemen wij het pakket weer mee en stellen wij de apotheek op de hoogte.

U kunt in de apotheek na afleveren het afleverbewijs bekijken, dit is voor brievenbus zendingen een foto en bij alle zendingen wordt altijd de locatie van afleveren geregistreerd.