Wij zijn FarmaKoerier Noord-Kennemerland

De vestiging in de regio Noord-Kennemerland ligt aan de basis van het ontstaan van FarmaKoerier. Verschillende apotheken in deze regio hebben besloten om gezamenlijk een bezorgorganisatie voor medicijnen op te zetten. Op dit moment is FarmaKoerier Noord-Kennemerland de grootste vestiging met 19 aangesloten apotheken en meer dan 12.500 bezorgingen per maand. Om deze aantallen te bezorgen werkt FarmaKoerier Noord-Kennemerland met een uitgebreide groep bezorgers en diverse vervoersmiddelen. 

Is uw apotheek gevestigd in de regio en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

FarmaKoerier Noord-Kennemerland bezorgt niet uitsluitend bij de patiënten thuis. Ook de toeleveranciers van de apotheken in de regio kunnen rekenen op FarmaKoerier voor het transport van en naar de apotheken. Zo levert FarmaKoerier een complete oplossing voor de bezorging van medicatie. 

Hoe wij dit doen? 

Niet alle zendingen kunnen worden bezorgd met de FarmaKoerier fiets, voor de levering van grote zendingen en intervestigingstransport wordt gebruik gemaakt van de FarmaKoerier Sprinter.